"KUBEN"
från Gorman Rupp

 

Torruppställda självsugande groppumpar från Gorman Rupp ersätter dränkbara pumpar allt oftare tack vare servicevänligheten, personsäkerhet och en längre livslängd.

Platsbrist kan förhindra installationen av en torruppställd pump, men med "KUBEN" från Gorman Rupp får pumpen plats i små utrymmen. 

Kuben består av Gorman-Rupp självsugande pump typ Super T, U eller V med remdrift. Motor är monterad ovanför eller under pumpen, allt monterat på en stabil stålram

Gorman Rupp designar och tillverkar ett brett utbud av innovativa torruppställda pumpar och pumpsystem för gropar, utvecklade för att klara extrema förhållanden.

Pumpar och system är anpassade för en mängd olika områden inom all typ av industri där pumparna klarar partiklar och fibrer och även innehåll av kemikalier.

Gorman-Rupp är kända för robusta pumpar med hög verkningsgrad och som är enkla att underhålla. Vid platsbrist är "KUBEN" perfekt!

 

En bättre framtid med Processpumpar

Våra produkter, kompetens och goda service är de viktigaste redskapen i vårt hållbarhetsarbete. Vi tillhandahåller pumpar och omrörare som effektiviserar våra kunders verksamhet. Genom vår breda kunskap, engagemang och personliga relationer, bidrar vi till att våra kunder minskar sin negativa miljöpåverkan. Vi hjälper Er med produkter och hållbara lösningar som har låg energiförbrukning, lång livslängd och högsta möjliga verkningsgrad.

Processpumpar lägger stor vikt vid hållbarhet, ett arbete som är viktigt för oss, för dig som kund och samhället i stort. Därför arbetar vi med FN:s hållbarhetsmål och vi inför nu ISO 26000 som handlar om socialt ansvarstagande, där hållbar utveckling ingår.

Vi riktar ett tack till dig som har valt att bli kund hos oss. Du ger oss skäl till att vilja bli ännu bättre.

 
 

      Vi finns här för dig!

  • Förfrågningar
  • Tekniska frågor
  • Beställningar
  • Service