Liha-ja valmisruokateollisuudessa hygienialle asetetaan korkeat vaatimukset ja tällöin tuotannossa käytettyjen pumppujen ja muiden komponenttien on täytettävä nämä vaatimukset.  

ITT Bornemann kaksoisruuvipumppu on siksi täydellinen valinta.

 

            

            Käyttökohteita

 

Makkaramassa              Veri

Lihamassa                     Soseet

Jäinen liha                     Valmisateriat

 

Miksi ITT Bornemann

Hygieeninen rakenne

Optimoitu hygieeninen rakenne sisä- ja ulkopuolelta. Pumpulla on EHEDG sertifiointi peseytyvyydestä kiertopesussa ja soveltuvuudesta aseptiseen tuotantoon. Pumpun ulkopuoliset pyöreät muodot mahdollistavat parhaan lopputuloksen ulkoisessa pesussa.

 

Hellävarainen tasainen tuotto

Pumppu aikaansaa tasaisen ja erittäin hellävaraisen tuotteen siirron. Säilyttää tuotteen sisältämien partikkeleiden rakenteen muuttumattomana.

 

Pitkäikäinen

Pumpun pesän ja ruuvien välillä ei ole metallista kosketusta. Pumppausperiaate takaa  ongelmattoman ja kestävän ratkaisun myös kuluttaville ja ei voiteleville tuotteille.

 

Erinomainen imukyky

Pumppu imee parhaimmillaan 8,5 metriä, mikä mahdollistaa tuotteensiirron hankalissa kohteissa.

 

CIP / SIP

Pumpun laaja  pyörimisnopeusalue  mahdollistaa hellävaraisen  tuotteensiirron  ja kiertopesun samalla pumpulla. Erillistä pesuliuospumppua ei tarvita. Pesuliuoksen riittävä  nopeus takaa putkiston  puhdistuvuuden myös pumpun jälkeen ilman erillisiä ohitusputkia venttiileineen.

 

Maailman ensimmäinen kaksoisruuvipumppujen valmistaja Bornemann on suunnitellut SLH –sarjan vaativiin elintarvike- ja lääketeollisuuden kohteisiin.

 
 

      Olemme täällä sinua varten!

  • Web kokoukset
  • Tarjouskyselyt
  • Tilaukset
  • Huolto
 
 

Processpumpar AB
Tiilitie 6A
01720 VANTAA

info-processpumpar-suomi@ppab.se

050 5010501