LIGHTINGNEWS
Juni 2022

Du har kanske redan hört om nyheten: nu är den nya generationen av LED-driftdon här! Många tekniska uppdateringar och nya funktioner har införlivats i den fjärde generationens LED-driftdon. Men det är inte allt: frågor som hållbarhet, kompatibilitet och service har också beaktats under framtagandet av den fjärde generationen.

I det här numret av LIGHTING NEWS kan du läsa allt kring de idéer som Tridonic har implementerat i den fjärde generationens driftdon och de fördelar som du kan förvänta dig med det bredare driftsfönstret.

WLK-Tridonic team

Välkommen Generation 4

Vad är idéen bakom den fjärde generationens driftdon? Vilka nya funktioner har LED-driftdonen och vilka fördelar erbjuder dem? Segment Manager Johann Hofer och Product Manager David Wainowski svarar på dessa frågor och mycket mer i nedan video. Lär känna teamet och historien bakom Generation 4.

En översikt av den 4:e generationens LED-driftdon

Med den nya generationens driftdon reducerar vi antalet produktkategorier från fyra till tre. Det här gör det lättare för dig att få en översikt och att hitta rätt produkt enligt dina behov. ESSENCE (SNC), EXCITE (EXC) och PREMIUM (PRE) kategorierna uppfyller var och en specifika behov och utför olika uppgifter. Utöver det är det nu exempelvis tydligare vilka LED-driftdon som är DALI-2- eller D4i-kompatibla, eller som har lumDATA och därmed kan spara och överföra armatur-, energi- och diagnostisk data.

Större flexibilitet tack vare bredare driftsfönster

Den fjärde generationens LED-driftdon har ett extra stort driftsfönster. Det här innebär att ett bredare spänningsområde kan täckas av en enda enhet vilket gör det möjligt att implementera olika belysningslösningar med endast ett val av driftdon.  Antalet varianter av driftdon på lagret kan därmed reduceras då olika driftdon inte längre behövs för att tillmötesgå flera armaturvarianter.

Tridonic har dessutom tagit det ett steg längre genom att överlappa driftsfönstren för de individuella driftdonen. Valet av ett passande driftdon kan således avsevärt förbättra effektiviteten för den valda lösningen.

Lär dig mer om Generation 4:

 

Copyright © 2022 WLK - Wennerström Ljuskontroll AB. All rights reserved
För att avregistrera dig från vårt nyhetsbrev Klicka här

Följ WLK på LinkedIn

Tridonic GmbH & Co KG, Färbergasse 15, 6851 Dornbirn, Austria
Wennerström Ljuskontroll AB | Jan Inghes Torg 34 | 120 71 Sthlm

www.tridonic.com | www.wlk.eu