FRUKOSTSEMINARIUM 

Människan, platsen och tekniken
- idag och imorgon

Det ställs krav. Det finns budgetar. Och givetvis massvis med åsikter om den moderna, flexibla, digitala och demokratiska arbetsplatsen. Kärt barn har många namn men det är verkligheten vi lever i just nu. Alla behov måste tillgodoses. Arbetsplatser och organisationer har behövt tänka om och tänka nytt. Hur ska man egentligen bära sig åt för att skapa den där moderna och digitala arbetsplatsen? 

Modern Workplace innefattar många olika delar, allt från människan till arbetsplatsen och inte minst tekniken. 

  • Hur skapar man inkluderande möten så mötesdeltagare på distans känner sig minst lika delaktiga som de på plats?
  • Hur möts gamla och nya vanor på den nya arbetsplatsen?
  • Hur kan vi göra alla nöjda och samtidigt möta budgeten? 
  • Vad passar er arbetsplats?
  • Vad händer i era mötesrum?
  • Och det här med AI, vad ska vi med det till?      

Med Modern Workplace tillkommer såklart massor av frågor och det vill vi gärna diskutera tillsammans med er! Vi har förmånen att bjuda in experter på ämnet som kommer reda ut både det ena och det andra.

Paneldiskussion med:  

  • Erica Kulas Ek, Microsoft. Global Black Belt Microsoft Teams Rooms.
  • Marcus Boij, Informationsteknik. Teknisk chef.  
  • Jessica Schmidt, EY Nordic Future of Work Strategy Lead. 

Erica Kulas Ek från Microsoft, är expert på Microsoft Teams mötesrum och har över 20 års erfarenhet av att hjälpa kunder med deras digitala transformation. Erica kommer bland annat berätta om hur AI kan förenkla och förbättra vårt arbetsliv och våra möten.

Jessica Schmidt från EY brinner för att utveckla exceptionella arbetsplatser och driver EYs strategiska utveckling av Future of Work. Jessica kommer dela med sig av EYs resa mot den moderna arbetsplatsen. 

Marcus Boij, vår tekniktokiga mötesexpert har lång erfarenhet av arbetet i gränslandet mellan teknik och funktion och driver utvecklingen av detta hos oss på Informationsteknik.

Välkomna att lyssna och ställa frågor, vi vill dela med oss och skapa diskussion! Moderator för paneldiskussionen är Andreas Haak ansvarig för Modern Workplace på Informationsteknik.  

Drottning Silvias konsertsal 

Paneldiskussionen tar plats i Drottning Silvias konsertsal. En sal med en slående takhöjd och en böljande arkitektur som väcker all fantasi till liv. Till vardags huserar framtidens musikaliska talanger på Lilla Akademien i salen och genom vår installation kan musiken flöda. 

Vi tillsammans med Mark Tatlow, musikalisk rådgivare på Lilla Akademien kommer berätta mer om hur salen används och tekniken som installerats. 

 

10 oktober   

08:30 Frukost & Mingel

09:00 - 11:00 Seminarium 

Lilla Akademien Norrtullsgatan 14, 113 45 Stockholm