Introduksjon

 

Kundestudie: Turisme og jobb under ett og samme tak

I Finland åpnet det i 2020 et unikt konsept som kombinerer hotelldrift med kontorlokaler under ett og samme tak - VALO Hotel & Work Helsinki. Tradisjonell bruk av slike lokaler ble utfordret av grunnleggerne. Ta en titt på hvordan de klarte å løse sine utfordringer sammen med Hoist Group.

Les hele saken >>

 

Menneskene bak Behind Hoist Group

A company is made up of the people behind its brand. Our face this month, is Cecile Jacquemoux, our Display and Content Management System Product Manager based in Switzerland:

 

Webinar 16. juni: Se hvordan digitalisering kan lønne seg - møt hoteller som har vært på denne reisen!

Det er på tide å ta en nærmere kikk på hvordan digitalisering endrer hele hotellmiljøet. I dette webinaret har vi invitert hotellfolk som allerede har vært på denne digitaliseringsreisen.

Bli med og få tips fra ekspertene!

Når: 16. juni kl. 11.00

PÅMELDING >>

 

 

WiFi til en hyggelig pris!

Føler du at digitalisering er for omfattende, kostbart og tidkrevende? Driver du et mindre hotell eller annen overnattingsbedrift?

Det finnes profesjonelle løsninger innen rekkevidde også for mindre virksomheter. Fra kr 29,- per rom/mnd. kan du få topp WiFi for dine gjester og ansatte - inkludert support!

 

LES MER >>

 

Bruk din WiFi til markedsføring

GRATIS prøveperiode av Collect!

Collect er en plug&play-løsning for å samle GDPR-godkjente kundedata og også markedsføre seg selv med kampanjer og nyhetsbrev.

Det er kostnadsfritt å avbestille innen 1. august, ta kontakt med Roger Røisland for å få vite mer!

 

LES MER >>

 

 

Produktnytt

Vår utviklingsavdeling fortsetter med stadige nye innovasjoner, i tillegg til å komme med oppdateringer og oppgraderinger, og forbedre eksisterende produkter. Her er siste nytt:

                       v
                       v
                       v

 

  • Hoist bookingmotor: En ny bookingmotor som er sømløst integrert med nettsiden og HotSoft PMS er nå tilgjengelig.

Ta kontakt med din salgsrepresentant i Hoist Group eller info.no@hoistgroup.com for å vite mer

Du mottar denne e-posten da vi har lagret opplysninger om deg i våre systemer og vi mener du kan ha fordel av informasjonen vi sender deg. Dine opplysninger håndteres i henhold til vårt Personvernreglement.  Dersom du ikke ønsker at vi behandler dine opplysninger og/eller ikke ønsker å motta flere e-poster, avregistrer her.

Registered Office: Hoist Group, Röngtenvägen 2, 171 54 Solna, Stockholm 
© Copyright 2021, Hoist Group