Healsafe Interiör

Nyhetsbrev JULI 2023

 

Sommartider på Healsafe Interiör!

Vi vill meddela er att kontoret kommer att vara stängt under perioden 24 juli - 6 augusti på grund av sommarsemester och en välförtjänt ledighet för vårt team.

Vi arbetar alltså några veckor till innan semestern tar vid och finns på plats för hjälpa er och erbjuda så god service som möjligt. Vänligen notera att bemanningen kommer vara något lägre under dessa veckor och det kan resultera i något längre svarstider på mail under sommarmånaderna. Vi ber om er förståelse och vill försäkra er om att vi kommer att besvara era frågor och förfrågningar så snart vi kan.

För att hålla er uppdaterade och ge er tillgång till vår omfattande produktinformation och annan relevant information, rekommenderar vi er att besöka vår hemsida. Där kan ni hitta vår katalog som ni kan bläddra i och ladda ner som en PDF.

Vi önskar er alla en härlig sommar, och tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp.

Vi är tillbaka i full drift f o m 7 augusti och ser fram emot att kunna hjälpa er på nytt med full energi.

Trevlig sommar!

 

Nominerade Krok Max5...

Det blev tyvärr ingen vinst för vår suicidpreventiva krok Max5 på ”Design in Mental Health 2023” denna gång. Men vi är mycket stolta  och hedrade över vår nominering och gratulerar samtliga nominerade och vinnarna!

Här kan du läsa mer - Krok Max5

 

Ring 0706-78 54 00 eller maila till info@healsafeinterior.com och boka besök eller för frågor.