Processpumpar Norden AB - specialist
på pumpar och omrörare
för pappers- och massaindustrin

Är du ansvarig för produktion eller underhåll? Är du en projektledare för en uppgradering eller nyinstallation? Har du intresse att utveckla samarbetet med en partner som arbetar fokuserat med hållbar utveckling och som har kompetensen, produkterna och erfarenheten för pappers- och massaindustrin?

Processpumpar Norden AB med våra partners kombinerar ett komplett produktprogram med lång erfarenhet och fokus på att erbjuda lösningar för hållbar miljö och ekonomi.

 

 

Nedan är några exempel på våra pålitliga och
kompetenta partners

 

ANDRITZ är en internationell teknikgrupp, kända för sina innovativa lösningar för massa- och pappersindustrin. Endast ANDRITZ kombinerar hela processen och anläggningsteknologin för massa- och papperstillverkning under ett tak och erbjuder en serie högpresterande, pålitliga pumpar.

 

ACP

MC

SAT/CAT

ASP

 

Mamec Oy är specialiserade på utveckling och tillverkning av omrörare för massa- och pappersindustrin. Tack vare professionell personal, modern produktionsenhet och lång erfarenhet ses Mamec Oy av kunderna som en pålitlig och professionell leverantör av sidomonterade och toppmonterade omrörare.

 

HCHP 

Toppmonterad

 

Gorman Rupp designar och tillverkar ett brett utbud av innovativa torruppställda pumpar och pumpsystem för gropar, utvecklade för att klara extrema förhållanden. Pumpar och system är anpassade för en mängd olika områden inom papper och massa där pumparna klarar partiklar och fibrer och även innehåll av kemikalier. Gorman-Rupp är kända för robusta pumpar med hög verkningsgrad och som är enkla att underhålla.

 

Super T

Super T med Eradicator

UltraMate

 
 

En bättre framtid med Processpumpar

Våra produkter, kompetens och goda service är de viktigaste redskapen i vårt hållbarhetsarbete. Vi tillhandahåller pumpar och omrörare som effektiviserar våra kunders verksamhet. Genom vår breda kunskap, engagemang och personliga relationer, bidrar vi till att våra kunder minskar sin negativa miljöpåverkan. Vi hjälper Er med produkter och hållbara lösningar som har låg energiförbrukning, lång livslängd och högsta möjliga verkningsgrad.

Processpumpar lägger stor vikt vid hållbarhet, ett arbete som är viktigt för oss, för dig som kund och samhället i stort. Därför arbetar vi med FN:s hållbarhetsmål och vi inför nu ISO 26000 som handlar om socialt ansvarstagande, där hållbar utveckling ingår.

Vi riktar ett tack till dig som har valt att bli kund hos oss. Du ger oss skäl till att vilja bli ännu bättre.

 
 

      Vi finns här för dig!

  • Förfrågningar
  • Tekniska frågor
  • Beställningar
  • Service