Årets Julklapp - mer tid!

Vi vet att det är stressigt såhär strax före Jul. Vi vill därför ge dig lite mer tid att kunna ta del av årets Julklapp - se nedan. Vi vill även lyfta några erbjudanden som gäller "längre fram" , passa på att berätta att vi har öppet alla vardagar under jul och nyår så du kan nå oss om du har frågor och sist men inte minst vill vi såklart önska er alla en God Jul och Gott Nytt År! 

Bästa hälsningar från Team Skogshem & Wijkl

Årets julklapp: Evenemang!

Vi har kompletta upplevelsepaket för ditt evenemang, så du och dina medarbetare har något att se fram emot, längta efter och minnas!  

¤ TEAMBUILDING ¤ AKTIVITETER ¤ MODERATOR ¤ UNDERHÅLLNING ¤ DINNER QUIZ ¤ INSPIRATIONSFÖRELÄSNING ¤ BARSKOLA ¤ BUSINESS ENERGY BREAK ¤ PERSONLIG TRÄNARE ¤ MASSAGE ¤ GRATIS POOL & BASTU ¤ GALAMIDDAG ¤ YOGA & MINDFULNESS ¤ LJUS, LJUD & SCENTEKNIK ¤ SMAKUTMANING ¤ BBQ ¤ FESTLOKAL ¤ KAPPSEGLING ¤ BOENDE ¤ TRANSPORT ¤ FESTMENYER ¤ TEMAFESTER ¤ DEKORATION ¤

Låt oss skräddarsy er kickoff, fest eller jubileum. Beställer du före årets slut, så får du 10% rabatt på hela ditt arrangemang!

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden/avtal och gäller enbart för kompletta paket som innehåller logi, mat och minst en extra tilläggstjänst som bokas senast 31/01/2022 och som genomförs under 2022.