Healsafe Interiör

Nyhetsbrev MAJ 2023

 

Healsafeinterior.com - Nytt och enklare!

Efter uppdateringen av vår logo och grafiska profil tar vi det naturliga steget och uppdaterar nu även vår hemsida. Under ett par månader har vi arbetat mot en tydligare, mer användarvänlig och lättnavigerad sida. Nu har vi kommit så långt att vi tyckte det var dags för en smyglansering.

En av sidans viktigaste förbättringar är att vi utökat och renodlat våra produktkategorier för att göra det enklare att navigera i vårt breda sortiment av säkra inredningsprodukter och möbler. Även produktsidorna har genomgått ett ansiktslyft för att göra produktinformationen tydligare och lättillgänglig. När produktblad och monteringsanvisningar finns kommer dessa att finnas tillgängliga och nedladdningsbara på respektive produktsidan. Det mesta är redan på plats men några detaljer kvarstår som behöver finslipas.

Vi jobbar såklart vidare med sidan för att göra den ännu bättre och informativ så fler nyheter och förändringar kan förväntas under året! 

Vi hoppas att ni, liksom som vi,  tycker att det är en mer attraktiv och lättnavigerad sida som ni numera möter på www.healsafeinterior.com

PS. Vi tar gärna emot all typ av feedback som hjälper oss att göra vår sida så bra som möjligt. DS.

 

Årskonferens och mingel

I slutet av april gick Psykiatriska Riksföreningen för Sjuksköterskors årskonferens av stapeln i Göteborg. Som en av huvudsponsorerna hade vi förmånen att inte bara möta deltagarna på plats utan även bjuda in till mingel och rundvandring i vårt showroom! Vi vill passa på att tacka för alla trevliga och givande samtal vi haft under dessa två dagar – såväl på årskonferensen som i vårt showroom.

Vi har sagt det förut och kommer säga det igen...  Boka gärna in ett besök i vårt showroom för en rundvandring och presentation i vårt showroom.

Kom själv eller ta med dina kollegor – alla är välkomna!

Ring 0706-78 54 00 eller maila till info@healsafeinterior.com och boka besök eller för frågor.

Vår kollega Helene ställer iordning inför PRF:s årskonferens startskott.

 

Nytt i produktsortimentet

Vår toalettborste har fått ny och bättre kopp! Vår unika toalettborste levereras nu med en golvstående kopp. Den nya artikeln – HS 207 - Toalettborste med kopp, 5 st – finns på lager att beställa.

Den tidigare versionen med väggfast hållare – HS 205 - har utgått men går att beställa tills lagret tagit slut.

Maila din beställning till order@healsafeinterior.com