Healsafe Interiör

Nyhetsbrev MARS 2023

 

Vi är redo!

Våra nya lokaler i Göteborg har möbler och inredning ur vårt eget sortiment. Inte bara för att det är bra, snygga och hållbara produkter utan också för att vi vill visa dem i en aktiv verksamhet.  För att visa bredden av vårt sortiment har vi också ställt i ordning ett showroom där vi bl.a. visar exempel på patientrum.  Rum inredda med säkra sängar, robusta sittmöbler, väggkonst, vårt unika gardinskenesystem mm.

Vi välkomnar dig att boka ett besök! Vi vet hur viktigt det är att provsitta, känna på material och testa produkter för att riktigt få förståelse för hur vårt sortiment kan göra skillnad. Tillsammans gör vi en genomgång av sortimentet med utgångspunkt från din verksamhets specifika behov.  Inte minst vill vi prata om hur viktig design och kvalité är i miljöer med läkning i fokus.

Ring 0706-78 54 00 eller maila till info@healsafeinterior.com för att boka ett besök redan nu!

 

 
 

Några ögonblicksbilder från mässan

Tack du som kom förbi och besökte oss under Stockholms möbelmässa i februari. Vi fick med oss många intressanta samtal och möten som vi hoppas kunna fortsätta under året. 

Kanske ses vi igen på HVB-dagarna i Stockholm, 15-16 mars?!

 

 

Nu går det äntligen att beställa  HSO-630 Tandtrådsbygel, U-form igen! (Och förstås även våra säkerhetstandborstar och övriga hygienprodukter.)

Hör av dig till order@healsafeinterior.com med er beställning.

 

 

Känner ni inte riktigt igen oss? 10-års jubileet avslutade vi med en uppdatering av vår logo. En logo som  representerar Healsafe Interiörs mjukare värden och hållbara produkter.

Hoppas du gillar den lika mycket som vi!