HEALSAFE INTERIÖR

NYHETSBREV MAJ 2022

 

VAD FINNS I PÅSEN?

Efter ett gediget utvecklingsarbete med en otalig mängd av skisser, ritningar, 3D-utskrifter, prototyper och noggranna tester har vi nu slutligen landat!

Resultatet av våra designers och produktutvecklares enträgna och målinriktade arbete är en unik produkt - ensam i sitt slag!

Nu återstår bara slutspurten innan vi med glädje och stolthet kan lansera denna mycket efterfrågade produkt. En produkt så liten att den ryms i en mindre papperspåse men som kommer att göra stor skillnad.

SNART ÖPPNAS PÅSEN - håll utkik på vår hemsida och i våra sociala mediekanaler!

 

 

NYHET - NYA SÄKERHETSBESTICK

En nyhet på sortimentssidan är BESTICK, GRÅ. Dessa grå bestick är tillverkade i specialplast med det specifika syftet att minska skador eller självskador.

  • Säkerhetsbestick som ett alternativ till metallbestick.
  • Bestick i hållbar och återvinningsbar plast som är mycket svåra att bryta av.
  • Klarar både mikrovågsugn och diskmaskin

Besticken går att skära med men är ändå ett säkert alternativ jämfört med metallbestick. Våra orange bestick är det säkraste alternativet när det gäller att förebygga skador och suicid, men de är dock för mjuka för att skära kött etc.

 

 

PS. MISSA INTE VÅR NYA ANSLAGSTAVLA!

En påminnelse om senaste tillskottet på vår hemsida – ANSLAGSTAVLAN.
I förra nyhetsbrevet berättade vi om de texter vi tagit fram i samband med vårt 10-års jubileum. 10 texter som behandlar grundläggande begrepp för arbetet med säkra och läkande miljöer. Samtliga texter publiceras på sidan i sällskap med artiklar, litteraturtips, länkar mm.

TITTA GÄRNA IN DÄR!

 

LINKEDIN     FACEBOOK