Healsafe Interiör

Nyhetsbrev JUNI 2023

 

Nominerad till "Årets produktinnovation"

För några veckor sedan fick vi den glada nyheten att vår suicidpreventiva Krok Max5 nominerats till ”Årets produktinnovation 2023” inför konferensen/mässan ”Design in Mental Health 2023”.

Design in Mental Health” är ett årligt återkommande evenemang med fokus på fysiska miljöer för psykisk hälsa. En viktig mötesplats för kunskapsförmedling och erfarenhetsutbyte för verksamma inom vårt verksamhetsfält.

I år firar ”Design in Mental Health” 10 år som Storbritanniens ledande evenemang med fokus på design, konstruktion, renovering, hantering och klinisk tillhandahållande av miljöer för psykisk hälsa. Under evenemanget kan man bl.a. besöka föreläsningar och en mängd utställare, allt kopplat till utmaningar och möjligheter för miljöer för psykisk hälsa.

Att utveckla och formge en krok som Krok Max5 är en omfattande process som kräver många och genomtänkta beslut kring val av material, design, funktion och inte minst säkerhet.

Krok Max5 är vårt säkraste krokalternativ som släpper vid 5 kg i alla riktningar. Därför kan den, till skillnad från sin föregångare Krok Standard, även placeras t.ex. nära handfat och vid dörrar. 

Vi är otroligt hedrade över nomineringen! Nu väntar vi med spänning på utfallet… :)

 

Läs mer om Krok Max5

Upptäck även Krok Max10

Design in Mental Health - Conference, Exhibition, Awards – 7 – 8 juni, 2023

 

Nedladdningsbar produktinformation

I vårt förra nyhetsbrev berättade vi om vår uppdaterade hemsida och de förbättringar vi gjort. Nu har vi kommit en bit längre i vårt arbete och kan berätta att för de produkter som i nuläget har videor, produktblad och monteringsanvisningar finns dessa tillgängliga för nedladdning under resp. produkt.

Vi hoppas detta gör det lättare att hitta och få tillgång till relevant material och information.

Till hemsidan

 

Ring 0706-78 54 00 eller maila till info@healsafeinterior.com och boka besök eller för frågor.