Den bästa starten på 2022

 • Huvudlokalen: 1 kr per person
 • Miljövänlig transport hit : 50% rabatt
 • Energishot ingår

Låt oss presentera: Den bästa starten på 2022! Vi vill uppmuntra er att samla teamet och börja året med en riktigt bra kick-off, det där mötet som aldrig blev av eller konferensen där ni ska sätta era mål för framtiden.

Vi som mötesexperter vet att möten blir bäst när deltagarna får tid att umgås och att det därför är bäst att boka möten inklusive middag och övernattning. Vi vet också att det oftast finns en begränsad budget för era kick-offs och möten. Genomför ni er konferens med övernattning mellan januari-mars 2022, så kostar lokalen bara 1 krona per deltagare! Välj lokal och den möblering som passar mötets syfte bäst. Erbjudandet gäller för bio- eller skolsittning. Önskar ni en annan sittning som kräver en större lokal, så betalar ni enbart mellanskillnaden. Det ni sparar i lokalkostnad, kan ni till exempel lägga på en härlig teambuilding aktivitet eller underhållning!

Oavsett upplägg, vill vi alltid uppmuntra våra gäster att vara hälsosam. Gästerna har alltid fri tillgång till våra mervärden, bl.a. våra gym och aktiviteter, samt till poolen och bastun och utanför finns fina spår att gå, springa eller åka längdskidor i. Under konferensen bjuder vi också på en liten extra energikick: en härlig energishot!

Och, för att verkligen känna att vi tillsammans kan bidra till en bättre framtid, vill vi även uppmuntra er att tänka lite extra på miljön, genom att erbjuda 50% rabatt på er bussresa till oss. Så får ni en bra sammanhållning redan på väg hit, slipper var och en ta sin egen bil hit och kan hela gruppen slappna av.  

Erbjudandet gäller enbart nya förfrågningar som inkluderar övernattning och där arrangemanget genomförs mellan januari-mars 2022. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden/avtal. Busserbjudandet gäller från 50 deltagare.  

Vi uppgraderar ständigt...

Att ha modern och fungerande teknik är A och O för bra möten - inte bara under pandemin. Skogshem & Wijk har alltid legat i framkant när det gäller teknik och fortsätter att investera så ni kan ha professionella möten hos oss, oavsett det önskade upplägget. Med snabb internet, bra ljud och bild och inhouse teknik och kunskap finns alla förutsättningar för lyckade möten. Här kommer ett axplock ur vad vi har investerat i och kan hjälpa till med:   

¤ uppgraderade projektorer ¤ nya ljud- och ljussystem i flera lokaler ¤ uppgraderat wifi system ¤ bytt ut samtliga switchar ¤ säkerställt hastigheten mellan switcharna ¤ nya accesspunkter som stödjer 1gbit/s ¤ skapat utmärkta förutsättningar för multi-hub möten ¤ fått fler egna kameror och högtalare ¤ har lämpliga lokaler för stora som små livesändningar och inspelningar ¤ har utbildad personal i digitala möten ¤ har datatekniker på plats ¤ 

ALLT DETTA INGÅR:

 • Glöggmingel
 • Tillgång till pool, havsbad, bastu
 • En massa roliga aktiviteter
 • Gör egna Julkort!
 • Ett dignande Julbord med hemlagade delikatesser
 • Passar även den som är vegan / vegetarian!  
 • HEJDUNDRANDE JULSHOW med showgruppen MADE IN SWEDENONFERENS + JULSHO

KOMBINERA KONFERENS & JULSHOW

 • 50% Rabatt  på Huvudlokalen
 • Gratis transport

Vill ni samla gänget, gå igenom planerna inför nästa år och samtidigt bjuda deltagarna på hemlagat Julbord och en oförglömlig Julshow (klicka här för smakprov), boka er då in på en decemberkonferens!

Just nu ger vi 50% rabatt på huvudlokalen och bjuder vi på transport till oss, så bilarna kan stanna hemma. 

Har ni ett stort sällskap, går det såklart utmärkt att boka upp ett alldeles eget datum på förfrågan.  

Vill ni hellre ha Julbord utan konferens eller med annan slags underhållning, eller passar det bättre att vi kommer till er med Julcatering, hör då av er, så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just er.

Läs mer på webben och boka nu!

Peppa teamet! 

 • 25% rabatt på logi 
 • 25% rabatt på utvalda aktiviteter
 • Mötestips & ett glatt leende på köpet

Planera i förväg - det lönar sig!

Det kan vara skönt att planera lite i förväg. Boka er vårkonferens redan nu och få vår boka-tidigt-rabatt. Vi hjälper till med allt som behövs för den lyckade vårkonferensen, det där styrelsemötet eller vårens avslutningsfest. 

Ta vara på er tid tillsammans och boka en övernattning med 25% rabatt i riktigt sköna och rymliga rum med extra stora sängar och välj kudde efter önskemål i vår kuddmeny.

Våren är den bästa tiden på året för härliga teambuilding aktiviteter. Bokar du redan nu, ger vi 25% på utvalda aktiviteter. (Checkpoint Challenge, Mästarnas Mästare, Kappsegling, Smakutmaningen & Business Energy Break). 

Såklart ingår alla våra mervärden som uppvärmd pool, bastu och spelrummet med flipper, biljard mm också. 

Frågor? Våra utbildade mötesrådgivare hjälper er gärna att lyckas med ert möte. Läs mer på webben och ta kontakt, så hjälper vi er. 

Erbjudandet gäller endast nyboknigar för genomförande av arrangemang med övernattning mellan april och juni 2022. Går ej att kombinera med andra erbjudanden/avtal.