Case Study: Gavekortløsning til tæt samarbejdspartner

Da Corona epidemien kom i 2020, havde Stora Hotellet problemer med deres cashflow. De havde brug for en gavekortløsning for at kunne opretholde deres omsætning og samtidigt bevare et tilfredsstillende cash-flow.

De ønskede også at værne om hotellets gode ry i deres kommunikation med gæsterne.

Hotellet henvendte sig derfor til deres mangeårige teknologipartner - Hoist Group.

LÆS HELE HISTORIEN HER >>

 

Menneskerne bag Hoist Group

Denne måned er vi glade for at introducere Paul Somers, Deployment Manager hos Hoist Group UK & Benelux. Hør lidt om, hvad han laver og hvordan han arbejder for at tilsikre god kvalitet på de opgaver som skal udføres.

 

Denne måneds tilbud - elektroniske låse & Mobile Keys

Indtil den 31. januar 2021 har vi ekstremt gode priser på elektroniske låse og Mobile Keys. Kontaktløs hotelteknologi, der hjælper med at minimere berøring og samtidigt opretholder afstandskrav.

  • Moderne, RFID-baserede, elegante og pålidelige låse
  • Med integreret løsning til Mobile Key
  • Priser fra kr. 37,- pr. lås pr. måned

LÆS MERE HER >>

 

Kommende events

Deltag i en live demo af RFID-låse og Mobile Keys

Onsdag den 27. januar kl. 11:00
 

Se hvordan vores løsning med smarte låse og mobile nøgler fungerer i praksis. Dette er en live produktpræsentation og en glimrende mulighed for at se løsningen i brug.

TILMELD DIG HER >>
 

 

Nye investeringer via Omstillingspuljen i jan. 2021

Coronakrisen har kostet os alle dyrt. Særligt hotelbranchen har mistet omsætning. Mulighed for tilskud fra Omstillingspuljen, under Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, gav i efteråret Hoist Group en række henvendelser og forespørgsler på vores hotel- og konferenceløsninger.

Nåede du ikke at søge Omstillingspuljen i første runde, så åbner den næste  ansøgningsrunde ultimo januar 2021.

LÆS MERE HER >>

 

Op til 70% rabat på strygecentre, minibarer, senge...

Vi holder lagersalg og det betyder skræmmende lave priser for dig. Vi har blandt andet strygecentre, hotelstrygejern, minibarer, hotelsenge m.m.

Alt skal væk! Kontakt os for priser og antal på info.dk@hoistgroup.com

 

SE ALLE TILBUD HER >>

 

Spændende produktnyheder

Hoist Groups udviklingsteam og produktchefer arbejder konstant på at forbedre vores produkter. Her er den seneste udvikling:

Du modtager denne e-mail, da vi har gemt dine personlige data i vores systemer. Dette kan enten skyldes, at du er eller har været vores kunde, at du har deltaget i et af vores arrangementer, eller at vi mener, at denne e-mail kan være relevant for dig. Den 25. maj trådte den generelle databeskyttelsesforordning i kraft. Derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik med oplysninger om vores behandling af dine data samt dine rettigheder i denne sammenhæng. Hvis du ikke vil have os til at behandle dine personlige data og / eller modtage yderligere e-mails, kan du afmelde her!.

Registreret kontor: Hoist Group, Röntgenvägen 2, 171 54 Solna, Stockholm
© Copyright 2021, Hoist Group