Healsafe Interiör

Nyhetsbrev OKTOBER 2023

 

Säkerhet, trivsel och autonomi med J-trac gardinskenesystem

Utöver att vårt J-trac gardinskenesystem bidrar med färg, värme och ljudabsorption så erbjuder det även balans mellan säkerhet och autonomi. Det handlar inte bara om praktiska gardinlösningar utan även om att skapa en miljö där människor kan känna sig säkra och samtidigt ha kontroll över sin omgivning.

 

NYHET! Vi har gjort GUIDER som hjälper och vägleder dig i  uppmätningen inför en beställning av J-trac gardinskenesystem.

Scrolla nedåt för mer information!

 

Säkerhet

Säkerhet är en av våra grundpelare. Vi har noga utformat J-trac gardinskenesystemet för att minimera risker och förhindra oönskad användning. Gardinen rör sig smidigt på skenan, och om vid eventuell riskbelastning, släpper våra glid och för att sedan med ett enkelt handgrepp kunna återmonteras.  Med J-trac gardinskenesystem kan du känna dig trygg i en säker omgivning.

 

Autonomi

Vi lägger även vikt vid autonomi. Gardiner är mer än bara dekorativa element; de ger också möjlighet till självkontroll och autonomi. Genom att använda J-trac gardinskenesystem kan personal, patienter eller klienter själva kontrollera dagsljusinsläppet och anpassa sin omgivning enligt sina behov. Detta främjar autonomi och välbefinnande, särskilt inom områden som psykiatri, ungdomsvård och kriminalvård.

 

Tillverkning och hållbarhet

J-trac gardinskenesystem tillverkas i Sverige och är designat av Healsafe Interiör. Detta garanterar inte bara hög kvalitet utan också ett miljömedvetet tillvägagångssätt. Alla våra skenor och ändstopp är återvinningsbara som metall, medan glid och glid/löpare kan återvinnas som plast.

 

Guide för uppmätning vid beställning

För att underlätta din beställningsprocess när det gäller J-trac gardinskenesystem har vi utvecklat guider. Dessa guider är avsedda att ge dig konkret vägledning steg för steg för att fatta rätt beslut kring vilken vad som passar din verksamhet. Helt enkelt att göra din beställningsprocess så smidig och problemfri som möjligt

 

Guiderna täcker ett antal viktiga faktorer att ta hänsyn till vid en beställning av J-trac gardinskenesystem och gardiner:

  • Du kommer att få vägledning om valet mellan vägg- eller takmonterad skena och hur materialval för väggar och tak påverkar ditt beslut.
  • Vi hjälper dig att räkna ut och mäta skenans längd med hänsyn till eventuella begränsningar i rummet.
  • Vi ger råd om optimal placering av skenan med fokus på säkerheten.
  • För gardiner, guidar vi dig om hur du tar korrekta mått för att säkerställa en perfekt passform.

 

Länken till dessa användbara guider finns tillgänglig på vår webbplats, och du kan enkelt ladda ner dem. Besök vår hemsida för att få tillgång till dem.

 

 

 

Vårt senaste tillskott på kundtjänst och säljavdelning Alexandra Olsson testar J-trac gardinskenesystemet funktioner i våra lokaler.
Välkommen Alexandra!

 

J-trac gardinskenesystem finns i 3 varianter

 

Vi erbjuder J-trac gardinskenesystem i tre olika varianter:

J-trac gardinskena, takmonterad:

  • Perfekt för takmontering och ger en ren och enkel estetik.
  • Lämplig när det finns begränsat utrymme på väggarna.

J-trac gardinskena, väggmonterad:

  • Enkelt att montera på väggen och passar i olika rumskonfigurationer.
  • Ger flexibilitet i placeringen av gardiner.

J-trac duschskena, 90°:

  • Skapar en trygg och privat zon för användaren.
  • Idealisk för att hålla vatten och fukt på plats i duschkabiner eller badkar med en vinkel på 90 grader.

 

Oavsett vilken variant du väljer, består gardinskenesystemet alltid av tre huvuddelar: skena, glid/löpare och ändstopp. Detta gör installationen enkel och anpassningsbar efter dina behov.

 

Behöver du rådgivning eller hjälp? Maila eller ring oss så hjälper vi dig.

 

Sent ute med din beställning?

Vi kan erbjuda ett specialsortiment med snabbare leveranstider jämfört med vårt bredare sortiment, vilket gör det till ett klokt val när du behöver produkter i tid. Även detta sortiment är anpassat för att möta de mest krävande miljöerna, och vi står redo att vägleda dig genom dessa val, särskilt när tidspressen är hög, för att säkerställa att dina specifika behov och önskemål uppfylls på bästa sätt. Kontakta oss via telefon eller mail!

Ring 0706-78 54 00 eller maila till info@healsafeinterior.com och boka besök eller för frågor.