Mohammed Sha, Group Director of Marketing

 

Case Study: Teknisk opgradering af berømt tysk rehabiliteringsklinik

Deegenbergklinik er en tysk rehabiliteringsklinik med 210 værelser. 

Deres patienter, som typisk er indlagt i 3 uger, klagede over dårligt WiFi og gamle TV. Men vigtigst af alt, kæmpede personalet med at bruge avanceret medicinsk teknologi på grund af dårlig internetforbindelse.

Læs om hvordan Hoist Group leverede en løsning, som levede op til kundens krav.

LÆS MERE HER >>

 

Lancering af digital transformation af hoteller! 

For nylig lancerede Hoist Group digital transformation af hoteller.

Målet er at hjælpe dig med at få mest muligt ud af teknologi indenfor alle aspekter af din virksomhed. Samtidig tilbyder vi også en lang række eksklusive tilbud på både software- og hardwareløsninger, for at lette din byrde.

LÆS MERE HER >>

 

Menneskerne bag Hoist Group

Denne gang vil vi gerne introducere Matt Krzeminski, en del af vores Corporate Marketing Team med base i Storbritannien. Der er aldrig en kedelig dag i marketing, hvor hovedfokus er at bringe opdaterede oplysninger og tilbud til dig.

 

Webinar den 19. maj: Digital transformation af hoteller

Vil du diskutere digitalisering med eksperter fra branchen? Du inviteres til vores live webinar den 19. maj hvor vi gennemgår:

  • Hvad betyder digitalisering for hotelbranchen?
  • Hvorfor skulle du være interesseret i dette?
  • Hvordan starter du rent praktisk en digital transformation?
     

Hvornår: 19. maj kl. 11:00

BOOK EN GRATIS PLADS HER >>

 

Tilbud på stabilt WiFi til hoteller med under 80 værelser

Føler du, at digitalisering er for omfattende, dyrt og tidskrævende? Har du et mindre hotel eller campingplads så har vi en attraktiv løsning til dig!

For kun kr. 22,45 pr. værelse pr. måned kan du få professionelt WiFi til dine gæster og personale - inklusiv telefonsupport!
 

SE TILBUDDET HER >>

 

Har du styr på rettighederne til EM i fodbold?

Hvis du vil vise kampe fra UEFA Euro 2020 på dit hotel, kræver det, at du indgår en kontrakt med Nent Group - dette gælder også for visning af de kampe, som bliver vist på DR´s kanaler.

Læs mere om dine muligheder her eller kontakt os på info.dk@hoistgroup.com for en Offentlig Visningsaftale, så at du kan generere ekstra indtjening i din hotelbar.

 

Produktopdateringer fra vores udviklingsteam

  • Hoist Dashboard: Benchmark funktion nu tilgængelig, så du kan se hvordan dit hotel performer i forhold til andre hoteller.
  • Hoist gavekort: Du kan nu sælge gavekort ved hjælp af B2B-salgsværktøjet.
  • Konference service: Tilgængelig på 7 forskellige sprog.
  • Extranet Device Management: En ny version med forbedringer og rettelser er parat.

Kontakt dinAccount Manager på info.dk@hoistgroup.com hvis du har spørgsmål.

Du modtager denne e-mail, da vi har gemt dine personlige data i vores systemer. Dette kan enten skyldes, at du er eller har været vores kunde, at du har deltaget i et af vores arrangementer, eller at vi mener, at denne e-mail kan være relevant for dig. Den 25. maj trådte den generelle databeskyttelsesforordning i kraft. Derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik med oplysninger om vores behandling af dine data samt dine rettigheder i denne sammenhæng. Hvis du ikke vil have os til at behandle dine personlige data og / eller modtage yderligere e-mails, kan du afmelde her!

Registreret kontor: Hoist Group, Röntgenvägen 2, 171 54 Solna, Stockholm
© Copyright 2021, Hoist Group