Temafest - Gör kick-offen, AW'n eller årskonferensen lite skojigare!

Planerar ni en årskonferens, kick-off eller AW? Kombinera det med en rolig temafest! Vi hjälper er med teman som After Ski, Pool Party,Glitter & Glamour… Eller ja, allt ni kan tänka er, the sky is the limit! Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande för er som vill boka en middag med temafest.

Erbjudande:

  • Samla gänget, vi bjuder på bussen hit eller hem!
  • Välkomstdrink
  • 10% kr rabatt på DJ / underhållning

Ett tips är att hyra vårt festtält La Terrazza på vår 200 000 kvm stora tomt eller boka in er temafest i vår Event Arena. EventArenan är byggd för total flexibilitet med tillhörande matsal och mingelytor. Arenan är 400 kvm stor med en takhöjd av 7 meter och i direkt anslutning har vi byggt en restaurang med stora fönster och en fantastisk utsikt över vattnet.

 

Läs mer om erbjudandet...

Erbjudandet gäller nybokningar och för grupper från 30 personer, i mån av plats och går inte att kombinera med andra erbjudanden / avtal.

 

En värmande vinterkonferens hos oss på Skogshem & Wijk 

Boka in er vinterkonferens redan nu för att i lugn och ro kunna planera den. Våra duktiga mötesbokare hjälper givetvis till med att sätta ihop ett paket som passar för ert ändamål.

Hos oss behöver ni inte tänka på kylan fast det är vinter. Testa vår nya hot tub och ångbastu eller ta ett värmande dopp i vår uppvärmda utomhuspool som alltid håller sina 35 grader. Som vanligt är alla dessa mervärden gratis när du är gäst hos oss.

Bokar du din konferens med övernattning nu, får ni

  • 50% rabatt på huvudlokal
  • 50% rabatt på transporten till oss
  • Fördrink ingår

Läs mer om det här värmande erbjudandet...
 

Erbjudandet gäller för nybokningar som genomförs mellan november 2022 och april 2023 och går ej att kombinera med andra erbjudanden/avtal förutom ”julklappen”.

 

Boka julfesten redan nu - få rabatt

Vi på Skogshem & Wijk ÄLSKAR julen och vi vill ge dig chansen att uppleva en av de sakerna vi är mest kända för; att vara det perfekta stället för en årsavslutning med sprakande julshow eller våra superlyckade julfester i stort eller litet format. Välj själv om ni vill boka på befintliga datum eller om ni önskar ett helt eget arrangemang.

Datum för vår berömda Julshow: 7/12, 8/12, 10/12, 14/12 & 15/12

Just nu känner vi oss extra peppade och vill därför dela med oss av ett erbjudande:

Boka din julfest med underhållning senast 31/5 så får du 100 kr extra rabatt per deltagare!

Boka gärna in lite extra tid innan julfesten för att kunna ta del av hela upplevelsen med mervärden som ingår. Som ett dopp i vår varma utomhuspool (35 grader), ett uppfriskande havsbad med bastu eller trevligt umgänge i vårt spelrum med flipper, biljard, darts mm innan ni sätter er till bords. Boka gärna en övernattning i anslutning till Julshowen, så slipper ni fundera över transporten hem.

Läs mer om julfesten här...

Erbjudandet gäller för nybokningar som bekräftas senast 31/5 med hänvisning till det här nyhetsbrevet.

 

Rädda världen lite grann, varje dag

Vi vill bidra till att hjälpa dig som kund att skapa framgångsrika möten med totalt fokus på upplevelsen i en miljö som på alla tänkbara sätt arbetar med miljöarbete och hållbarhet, som idag verkligen är viktigare än någonsin. Vi på Skogshem & Wijk värnar om vårt gemensamma ansvar för hållbara möten och den framtida miljön och jobbar därför aktivt med de Globala Målen som har tagits fram av United Nations Development Programme.

Några exempel på hur vi praktiskt jobbar för att tillsammans skapa en bättre och hållbar värld är t.ex. att vår restaurang hela tiden arbetar med hållbarhet i fokus när de tar fram rätter för frukost, lunch och middag. Vi serverar endast MSC-märkt och godkänd fisk och på frukostbuffén finns KRAV märkta ägg och hemgjord äggröra. Även kaffet är såklart rättvisemärkt. Vi jobbar aktivt med minskning av matsvinn och uppmuntrar våra gäster att ”ät dig mätt och nöjd, men lämna så lite du kan”.

Vi gör såklart mycket mer än så…

Läs mer om vårt arbete om miljö & hållbarhet…