PRODUCTNEWS
Januari 2022

Med det nya året hoppas vi att alla känner en ökad motivation. Inom WLK & Tridonic ser vi verkligen fram emot att upptäcka alla nya möjligheter som 2022 för med sig. På tal om möjligheter: Att kunna välja är något fantastiskt. Ju fler valmöjligheter som finns, desto enklare är det att hitta något som passar ens individuella behov och att skapa skräddarsydda lösningar. Därför utökar vi ständigt vår produktportfölj – med specifika driftdons- och modulvarianter, effekter, färgtemperaturer, lumenpaket, ljusflöden och mycket mer. Därutöver erbjuder vi många lösningar som med hög kompatibilitet och flexibilitet ger många möjligheter med en och samma produkt. Till exempel ett brett driftområde, justerbart ljusflöde, integrerad logik för val av färgtemperatur, LED-tejper enkla att kapa i valfri längd eller gränssnitt för maximal interoperabilitet. Nyfiken? I vårt nyhetsbrev nedan får du veta mer.

WLK-Tridonic team

Highlights - Winter 2021 issue
Ladda ner


Inomhus

Modul LLE FLEX 24 V Tunable White PRE

_ Konstantspänning LED-tejp på 24 volt
_ Effektivitet på upp till 100 lm/W
_ Storlek: Bredd 8 mm, Längd 5000 mm 
_ Färgtemperatur: Tunable White (2700 till 6500 kelvin)
_ Ljusflödesvarianter: 1300 lm, 2000 lm, 3000 lm
_ Tillverkad i Österrike med reel2reel-process

En Tunable White-version har lagts till i produktfamiljen med LLE FLEX LED-tejp med 24 V spänning. Denna kan ge alla färgtemperaturer mellan 2700 och 6500 Kelvin och de två kanalerna kan justeras individuellt efter behov. Tillsammans med det homogena ljuset som de små pitch-avstånden ger, erbjuder premiummodulen (PRE) den perfekta förutsättningen för belysningslösningar med hög kvalitet. Med möjligheten att kapa var 75:e millimeter kan du enkelt anpassa längden till din installation. Läs mer...

ACU SRL Connection Box 3 POL/5 POL

_ Anslutningsbox med dragavlastning med förinstallerad kabel för att ansluta driftdon
_ För 3-polig eller 5-polig LINECT-anslutning
_ LINECT-gränssnitt för alla vanliga kabelleverantörer på marknaden 
_ Nytt koncept för verktygslös dragavlastning av både flertrådiga och solida kablar

Anslutningsboxen med LINECT-gränssnitt har utvecklats speciellt för fristående armaturer med LINECT-anslutningssystem och ger en enkel och snabb installation. Dessutom har den ett optimerat dragavlastningskoncept som gör det möjligt att koppla nätanslutningen utan verktyg med dubbla terminaler för vidarekoppling av kablaget till alla vanliga armaturtyper. Läs mer...

Sensor smartSWITCH SFI 10 HF 5DP basicDIM Wireless

_ Rörelsedetektor HF avsedd för installation i en armatur (master)
_ Ansluts till trådlöst Bluetooth meshnätverk, upp till 250 noder (basicDIM Wireless /Casambi)
_ HF sensorn kan detektera rörelser genom glas och tunna material
_ Bright-Out-funktionens fördröjningstid, detektionsområde och ljusvärde kan ställas in i appen 4remoteBT
_ För monteringshöjder upp till 5 meter
_ smartSWITCH bDW kan även användas som trådlöst relä

Med hjälp av en HF-rörelsesensor för trådlösa basicDIM Wireless-system kan belysningen tändas och släcka automatiskt beroende av rörelsedetektering i kombination med dagsljusets nivå. smartSWITCH bDW monteras normalt i en master armatur som man enkelt lägger till i sitt Bluetooth mesh nätverk (basicDIM Wireless/Casambi) med upp till 250 noder varav några kan väljas att styras som trådlösa slavarmaturer.
smartSWITCH bDW har ett inbyggt relä som kan tända och släcka masterarmaturen. Reläet styrs av HFsensorn eller som ett trådlöst relä* i Bluetooth meshnätverket.

Vid leverans är profilen med HF-sensor och Bright-Out-funktion aktiverad. Det innebär att vid rörelsedetektering kommer Bright-Out funktionen att förhindra reläet att tända belysningen om omgivningsljuset är tillräckligt, för att minska energianvändningen.  

Val av ljusnivå för att aktivera Bright-Out, fördröjningstid och detektionsområde kan enkelt ställas in i appen 4remoteBT. smartSWITCH bDW kan installeras på upp till 5 meters höjd och detekterar rörelser genom glas och tunna material. 

*smartSWITCH bDW kan även användas som trådlöst relä genom byte av enhetens profil i appen 4Remote BT till ”Only Relay” funktion (då deaktiveras HF-sensorn). smartSWITCH bDW som trådlöst relä kan monteras i plastkapsling på vägg eller i undertaket. Säkerställ bara att enheten har kontakt med Bluetooth meshnätverket. Det inbyggda reläet kan ta resistiva laster på <800W och kapacitiva laster på <400 VA, se databladet. Läs mer...

 

Copyright © 2022 WLK - Wennerström Ljuskontroll AB. All rights reserved
För att avregistrera dig från vårt nyhetsbrev Klicka här

Följ WLK på LinkedIn

Tridonic GmbH & Co KG, Färbergasse 15, 6851 Dornbirn, Austria
Wennerström Ljuskontroll AB | Jan Inghes Torg 34 | 120 71 Sthlm

www.tridonic.com | www.wlk.eu