Alfonso Tasso, CEO hos Hoist Group, ønsker velkommen:

 

Fra en kundes perspektiv

"I en tid preget av koronapandemien, med reiserestriksjoner og usikkerhet har vi jobbet mye med alternativt salg for fremtiden. I tillegg til fleksible avbestillingsregler har vi også fått på plass en gavekortmodul – Givito. Kontantstrømmen er avgjørende i krisetider og vi har kunnet benytte gavekort istedenfor refusjon, i tillegg er det et produkt som kan selges i en tid da gjester er usikker på når de kan komme."

Mona Sandvik, Hotelldirektør, Magic Hotels, Norge

LES HELE HISTORIEN >>

 

 

Menneskene bak Hoist Group

Et firma består av mange mennesker, og hver måned vil vi ta for oss en av disse talentfulle personene. Slik kan du få et bedre innblikk i menneskene bak Hoist. Denne gangen har jeg gleden av å introdusere Cecile Jacquemoux:

 

Månedens produkt

Hotellbransjen er i omstilling og berøringsfri hotellteknologi i vinden som aldri før. Nå har vi gleden av å kunne presentere løsninger for online inn- og utsjekk.

Vi kan tilby ulike løsninger for dette, ta kontakt for mer informasjon om hva som vil passe ditt hotell best.

 

JEG ØNSKER MER INFO >>

 

 

Firmanytt

Hoist Group har siden sin spede begynnelse i 1994, vokst jevnt og trutt. Gjennom tiårene har vi også kjøpt opp flere innovative virksomheter. Vårt siste oppkjøp ble gjennomført nå i okotber, og Acentic Holdings Ltd, basert i Storbritannia som en ledende leverandør av teknologi og tjenester for hotellbransjen, er nå en del av Hoist Group.

 

LES MER >>

 

Produktnytt

Vi setter vår ære i å kunne tilby deg et bredest mulig sortiment av teknologi tilgjengelig for hotellbransjen. Vårt utviklingsteam jobber hardt med innovative produkter og funksjoner, for at du skal få et konkurransefortrinn. Her er en kort oversikt over de viktigste utviklingene denne måneden.

 

LES MER UNDER 

Du mottar denne e-posten da vi har lagret opplysninger om deg i våre systemer og vi mener du kan ha fordel av informasjonen vi sender deg. Dine opplysninger håndteres i henhold til vårt Personvernreglement.  Dersom du ikke ønsker at vi behandler dine opplysninger og/eller ikke ønsker å motta flere e-poster, avregistrer her.

Registered Office: Hoist Group, Röngtenvägen 2, 171 54 Solna, Stockholm 
© Copyright 2020, Hoist Group