Vi laddar om...

Det är NU vi äntligen får visa hur hårt vi har arbetat med vår säkerhet, med att göra vår anläggning ännu bättre så vi är och förblir en inspirerande plats som är skapad för möten. Det är NU vi får välkomna er alla tillbaka till oss, till en trygg plats med förbättrad teknik, (ännu) snabbare trådlös uppkopping, möjligheter för hybridmöten och främst till en personalstyrka där framtidstron lyser i ögonen, med en massa extra utbildningar i bagaget och ett leende på läpparna (PS, vi söker en mötesvärd, receptionist & servis!)

Här kommer några tips och erbjudanden som helgläsning. Kika gärna in på vår webbsida ibland, för det finns såklart en massa mer spännande hos oss för dig som vill mötas, konferera, anordna ett event eller fest. Välkomna tillbaka!

#enplatsskapadförmöten
#vitarhandomdig
#staysafe

Höstens peppmöte!

25% rabatt på huvudlokal
25% rabatt på andra nattens boende
25% rabatt på utvalda aktiviteter.

Halva priset, dubbla nöjet!

Huvudlokalen, busstransport hit och var 5e deltagare - halva priset! 

Mötestips på köpet. 

Höstlovskonferens!

Upp till 50% rabatt på logi och huvudlokal om du väljer att ha din konferens under lovveckor. Höstlov, Jullov, Sportlov mm.

Springa eller heja på?  

  • Boende i dubbel- eller enkelrum (inga tillägg)
  • Uppladdningsbuffé eller 3-rätters middag ingår
  • Frukostbuffé ingår
  • Pool, bastu, gym & relax ingår 
  • Alla våra mervärden ingår
  • Gratis parkering
  • Nära Lidingöloppsspåret

24-/9-3/10 är det äntligen dags för TCS Lidingöloppsveckan! Om du inte har bokat din startplats ännu, får du skynda dig! Oavsett om du deltar i en av tävlingarna eller om du vill heja på, kan du komma till oss och boka ett paket med uppladdning och avkoppling, god mat och en riktigt bra säng att vila i. Poolen, gymet och bastun ingår och du parkerar gratis hos oss. Det ingår även en massa annat kul när du är gäst hos oss, så ta med ett gäng vänner eller familjen!  

Årets Julfest på Skogshem & Wijk

Vi på Skogshem & Wijk älskar julen och såklart har vi även i år upplägg som passar både företag och kompisgäng. Vi har julbord med och utan underhållning i litet och stort format. Kontakta oss på bokning@skogshem-wijk.com eller 08 731 42 42, berätta hur många ni är och vilket upplägg ni önskar, så berättar vi vilka möjligheter som finns för er.