Marco Matias, Chief Technology Officer

 

Case Study: Overlegen gæsteoplevelse i Dubai 

FORM Hotel ledte efter en moderne HSIA-infrastruktur med en grænseflade til deres bookingsystem, en webportal, en TV-løsning og et dashboard og fandt hurtigt ud af, at Hoist Group kan tilbyde alt dette!

Og da de indså dette, var det starten på et nyt partnerskab.

LÆS HISTORIEN HER >>

 

Menneskerne bag Hoist Group

Personerne bag Hoist Group gør hele forskellen, og denne måned er vi glade for at kunne præsentere vores kollega fra Portugal - Emanuel Santos, medlem af vores Hotel Care Team:

 

Stil ind på vores Hospitality techtalk podcast!
Grin og lær med Simon og hans gæster!

Hvis der er en podcast, som hotelbranchen kan bruge til at tjekke nyheder og blive inspireret af, så er det helt sikkert den nyligt lancerede Hospitality techtalk!

 

  Hospitality techtalk >>

   

  Produktopdateringer

  Hoist Groups udviklingsteam og produktchefer arbejder konstant på at forbedre vores produkter. Her er senest nyt:

  Hoist Mobile Key:

  • Express check-ud tilføjet

  Hoist RFID låse:

  • Smart Lock Extension Pack er nu tilgængelig
  • Du kan nu bruge en ny USB-encoder.

  Du modtager denne e-mail, da vi har gemt dine personlige data i vores systemer. Dette kan enten skyldes, at du er eller har været vores kunde, at du har deltaget i et af vores arrangementer, eller at vi mener, at denne e-mail kan være relevant for dig. Den 25. maj trådte den generelle databeskyttelsesforordning i kraft. Derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik med oplysninger om vores behandling af dine data samt dine rettigheder i denne sammenhæng. Hvis du ikke vil have os til at behandle dine personlige data og / eller modtage yderligere e-mails, kan du afmelde her!

  Registreret kontor: Hoist Group, Röntgenvägen 2, 171 54 Solna, Stockholm
  © Copyright 2021, Hoist Group