Friska vindar! 

Oj vad vi njuter av friska vindar, färgglada löv och framförallt av våra underbara gäster i huset! Vi är även riktigt glada att vi har fått utöka vårt starka team med ny personal. Håll utkik, för snart kommer vi presentera dem!

Nu, när allt börjar komma igång igen, vill vi passa på och hjälpa er med inspiration och erbjudanden för era framtida konferenser, events och möten hos oss. Vi får många förfrågningar med kort varsel, men vi märker att planeringen inför nästa år också har kommit igång. Vänta inte allt för länge med era bokningar, för det bokas upp snabbt nu! 

Och, är ni nyfikna på oss innan ni vill skicka er grupp hit? Välkommen på en visning!

Bästa hälsningar, Team Skogshem & Wijk

Favorit i repris: Lokal 1 kr

 • Huvudlokalen: 1 kr per person
 • Bokas senast 31 oktober 2021
 • Genomförs mellan januari och mars 20

Favorit i repris! Här kommer en tidig nyårspresent från oss: Bokar du din konferens med övernattning nu (fram till och med 31 oktober 2021) så kostar huvudlokalen till din konferens bara 1 krona per deltagare om du kommer till oss under 2022 års första kvartal. Du sparar en hel del som du kan lägga på att ha det extra bra på konferensen i stället. Kanske boka en aktivitet, en Business Energy Break eller en extra drink i baren. Vi vill att ni får en riktigt bra start på det nya året, helt enkelt. 

Välj lokalen och möbleringen som passar mötets syfte bäst. Vi erbjuder 1kr per person i bio- eller skolsittning. Önskar ni en annan sittning som kräver en större lokal, så betalar ni enbart mellanskillnaden.  

Säkra er plats redan nu. 

Erbjudandet gäller enbart nya förfrågningar som bekräftas senast 31 oktober 2021 och där arrangemanget genomförs mellan januari-mars 2022. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden/avtal.

Möte, Mat & Made in Sweden!

 • Huvudlokal HALVA PRISET
 • GRATIS transport hit
 • Glöggmingel, Bad, Bastu och roliga aktiviteter (gör egna julkort!) 
 • Hemlagat Julbord & Sprakande Julshow med Made in Sweden
 • Spännande smaker i baren (egen snaps & cocktails)

Vill du samla gänget, gå igenom planerna inför nästa år och samtidigt bjuda deltagarna på hemlagat Julbord och en oförglömlig Julshow (klicka här för smakprov), boka er då in på en decemberkonferens!

Just nu ger vi 50% rabatt på huvudlokalen vid övernattning och bjuder vi på transport till oss, så bilarna kan stanna hemma. 

Följande datum har vi reserverat för våra Julshower med showband Made in Sweden:

3/12, 7/12, 8/12, 9/12, 11/12.

Vi lovar en helkväll med bad, bastu, aktiviteter (gör dina egna julkort!), glöggmingel, smarrig hemlagat Julbord med en mängd härliga delikatesser och en show ni sent kommer glömma! Prova vår egen julsnaps till sillen eller beställ en Signature Cocktail i baren och bara njut. 

Har du ett stort sällskap, går de såklart utmärkt att boka upp ett alldeles eget datum på förfrågan.  

Vill du hellre ha Julbord utan konferens eller med annan slags underhållning, eller vill du att vi kommer till dig med Julcatering, hör då av dig, så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig.

Läs mer på webben och boka nu!

Höstens peppmöte!

 • 25% rabatt på huvudlokal 
 • 25% rabatt på andra nattens boende
 • 25% rabatt på utvalda aktiviteter
 • Ett glatt leende från vår personal ingår!

När man har väntat länge på att samla teamet, att se hur alla mår, att mötas, konferera och bygga teamet, vill vi hjälpa er att göra det på ett tryggt, prisvärt och roligt sätt!

Välj ett (eller fler) av våra 50 RYMLIGA LOKALER och få 25% rabatt på er huvudlokal. Ta vara på er TID TILLSAMMANS och unna er en extra natt med 25% rabatt i sköna rum som vi renoverade under pandemin. Såklart ingår alla våra mervärden som uppvärmd pool, bastu och spelrummet med flipper, biljard mm. Svetsa samman teamet genom att boka en TEAMBUILDING AKTIVITET. Vi ger 25% rabatt på utvalda aktiviteter.  

Frågor? Våra utbildade mötesrådgivare hjälper er gärna att lyckas med ert möte. Läs mer på webben och ta kontakt, så hjälper vi er. 

Erbjudandet gäller för genomförande i oktober och november 2021. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden/avtal.

Njut av lugnet!

 • 50% rabatt på logi
 • 50% rabatt på huvudlokal
 • gratis aktiviteter & parkering

Letar du efter en prisvärd möjlighet att träffas med kollegor eller föreningen? Önskar du träffas när det är lite lugnare? Välj då till exempel höstlovet eller planera lite längre fram. Speciellt skollovsveckorna finns det oftast mer plats och kan vi ge riktigt bra priser.

Rabatterna räcker till mycket. Kanske en uppgradering till våra underbara nya superior dubbelrum, en underbar aktivitet eller en extra drink i baren? Ni väljer, vi hjälper er att få den bäst möjliga upplevelsen. 

Erbjudandet gäller för minst 35 övernattande gäster och i mån av plats. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Erbjudandet gäller för minst 35 övernattande gäster, på förfrågan, i mån av plats. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden/avtal.